Пенсіонерка викупила віллу на Тернопільській за 5,7 мільйона гривень

11.07.2019 15:35   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Львівський портал

69-річна львів’янка Любов Лучечко придбала пам’ятку архітектури на вул. Тернопільскій, 15 за 5,7 мільйона гривень. Відповідні результати аукціону опубліковані у системі Prozorro.Продажі, пише - Львівський портал.

На торгах, які відбулися 2 липня, продавали нежитлові приміщення підвалу та першого поверху загальною площею 203,2 кв м на вул. Тернопільській, 15. Стартова ціна об’єкта становила 5 687 892 гривень.

Зазначимо, що одноповерховий цегляний будинок №15 на вул. Тернопільській є пам’яткою архітектури місцевого значення. Його спорудили на початку ХХ століття.

На торги подалися два учасники: Тарас Піховський, що запропонував за віллу 5 687 892 гривні, тобто її стартову ціну, а також Любов Лучечко, яка готова була віддати 5 745 777 гривень.

Переможцем аукціону стала саме Любов Лучечко, яка запропонувала більшу суму за будинок на вул. Тернопільській, 15. Зараз управління комунальної власності Львівської міськради готується підписати з нею договір.

Як з’ясувалось, 69-річна Любов Лучечко із лютого 2018 року живе на вул. Тернопільській, 15, про що свідчить реєстрація її місця проживання.

Додамо також, що на фасаді вілли збережене скульптурне зображення гербу родини Андрейовських, яка колись тут мешкала. Після війни у будинку розмістили військкомат, потім – ЖЕК «Новий Львів», котрий у 2010-х роках став частиною ЛКП «Житловик-С».

Дотепер будівля на вул. Тернопільскій, 15 перебувала на балансі Агенції ресурсів Львівської міськради. Рішення про продаж цього будинку сесія міськради Львова прийняла на початку 2019 року.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал