П'ятдесят три ОСББ Рівного братимуть участь у програмі термомодернізації

11.07.2019 16:42   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Суттю програми термомодернізації є залучення «теплих кредитів» на впровадження заходів з енергоефективності і після їх впровадження отримання відшкодування з міського бюджету на загальну суму близько 11 млн грн.

На реалізацію Програми термомодернізації у міському бюджеті виділено 15 млн грн. Представникам  ОСББ та ЖБК варто не зволікати із можливістю отримати підтримку в підвищенні енергоефективності та термомодернізації власних багатоквартирних будинків, залучивши «теплі кредити» та долучившись до Програми термомодернізації. ОСББ та ЖБК зможуть заощадити близько 60% від суми коштів, залучених на впровадження енергоефективних заходів у власних будинках.

Нагадаємо, що ОСББ – це юридично спроможна і дієздатна організація, яка одночасно представляє всіх співвласників. Мета ОСББ: мобілізувати співвласників багатоквартирних будинків на спільні дії з підвищення енергоефективності свого житла. 

За матеріалами Рівненської міської ради.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews