На Львівщині розшукали водія, який збив пішохода й втік

11.07.2019 17:28   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

19-річний житель Стебника скоїв 7 липня близько 22.30 наїзд на пішохода – 18-річного земляка, після чого втік із місця події, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

Про це повідомили в четвер, 11 липня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Хлопець отримав тілесні ушкодження та був доставлений у лікарню. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України, яка передбачає до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років».

«Як з’ясували працівники поліції, до скоєння ДТП причетний водій автомобіля «Шкода Октавія» – 19-річний житель Стебника. Він опитаний, автомобіль помістили на майданчик тимчасового тримання. Досудове розслідування триває», – поінформували також в обласному управлінні поліції.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів