Адміністрацію Рівненського Народного футбольного клубу «Верес» очолить Ірина Теслюк

11.07.2019 20:45   Опубліковано : Любомир Тлумак
Джерело: RvNews

Як повідомив президент Рівненського Народного футбольного клубу «Верес» Іван Надєїн, у новому сезоні його адміністрацію очолить Ірина Теслюк, яка дотепер працювала комерційним директором клубу. Вона змінила на цій посаді Віталія Мороза, який попрацював генеральним директором кілька місяців після зміни президента ФК «Верес».

- Віталій Мороз був призначений директором на час перехідного періоду, коли в команди і клубу були непрості фінансові часи. Нині ж потреба в кризовому менеджменті відпала. І Віталій Мороз направлений на роботу в іншому напрямку, - сказав президент ФК «Верес» Іван Надєїн.

Віднині оперативне керівництво справами клубу відбуватиметься за двома напрямками. За спортивним оперативне керівництво здійснюватиме Орест Баль. А за організаційний, економічний і маркетинговий напрямок  відповідатиме Ірина Теслюк.

- Вважаю, це буде ефективний сплав досвіду і сучасних підходів в роботі футбольного клубу. Орест Баль та Ірина Теслюк довели свою професійність і відданість «червоно-чорному» народному клубу. Переконаний, що вони виведуть «Верес» на якісно новий рівень, - ділиться Іван Надєїн своїми планами.

Відповідні зміни в структурі адміністрації клубу будуть внесені після юридичних формальностей у зв’язку зі змінами в керівництві Футбольного клубу «Верес».

 Джерело: прес-служба Народного клубу "Верес"


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews