Тернопільські школярі перемогли на Олімпіаді геніїв у США (Фото)

11.07.2019 22:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Думай

У місті Нью-Йорку відбулася Genius Olympiad 2019. Олімпіада проводиться серед учнів середніх шкіл і направлена на вирішення екологічних проблем завдяки фундаментальній науці, мистецтву, творчому письму, інженерії, дизайну та розвитку бізнесу. Цьогоріч у олімпіаді брали участь 79 країн і 39 штатів.

Україну представляти і слухачі Тернопільського обласного відділення Малої академії наук України: Волошин Петро і Касянчук Надія – обоє учні Тернопільської Української гімназії ім. І. Франка.

Петро Волошин представляв роботу на тему: «Застосування квантових обчислювальних систем для дослідження моделей квантової статистичної фізики» і виборов четверте місце.

Ще українська делегація учнівської молоді побувала в головному офісі Організації Об’єднаних Націй у Нью-Йорку. Також вони презентувати свої розробки вченим NASA. Обговорити можливості відправити свій експеримент в космос. Дізнатись особливості досліджень в космосі від керівника наукових програм МКС. Познайомитись з трьома ключовими компаніями з космічних досліджень – Alpha Space, NanoRacks, Staars. У вашингтоні учні за честь відвідати NanoLab and Microscopia в George Washington University та зустрілися з Нобелівським лауреатом Євгеном Зеноном-Стахівим.

Бажаємо нашим слухачам успіху в науці й надалі!

2521_1

2523_1

2524_1

2525_1

2526_1

2528_1

2529_1


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Думай