Винуватцем смертельної ДТП на Долинщині виявився місцевий депутат

12.07.2019 10:34   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Версії

За кермом автомобіля Kia Sportage, який на Долинщині виїхав на зустрічну смугу та спричинив аварію, у якій загинуло двоє дітей, був депутат Підберезької сільради Богдан Проців, пишуть - Версії.

Читайте також

Прикра ДТП на Прикарпатті: трирічна дитина раптово вибігла на дорогу
ДТП на Прикарпатті: травмувалася 12-річна дівчинка
У Франківську ВMW влетіло в яму на дорозі і перекинулось (Фото)
Нагадаємо, вчора, 10 липня, у селі Княжолука Долинського району у результаті лобового зіткнення автомобілів «Ford Focus» та «Kia Sportage» загинули двоє малолітніх дітей, двоє дорослих потрапили до лікарні. Аварія сталася на автодорозі Н-10 «Стрий – Чернівці – Мамалига», за попередньою інформацією від поліції, з вини водія «Kia Sportage», який вилетів на «зустрічку».

Знайомі потерпілих просять очевидців, які були на місці аварії, або проїжджали повз, надати фото і відеоматеріали.

За кермом «Kia Sportage» був Богдан Проців – депутат Підберезької сільради, брат відомих місцевих бізнесменів, які володіють фірмою «Брати КІП», пишуть Версії з посиланням на КУРС.

Зараз Богдан Проців перебуває на лікуванні в обласній лікарні – результатів аналізів, чи був водій на підпитку досі немає. У соцмережах люди повідомляють, що водій був п’яним. Також повідомляють, що невідомі особи до приїзду на місце ДТП поліції забрали з «Kia Sportage» всі документи, відеореєстратор та інші речі, зняли номерні знаки.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Версії  





Єдині новини

Радіо

TeNews Radio УХ Радіо

Головне за день