На Дубенщині онуки прийшли до дідуся, добралися до підсобки й загинули від вибуху невстановленого предмета

13.07.2019 19:10   Опубліковано : Людмила Марчук
Джерело: RvNews

Трагедія сталася сьогодні, 13 липня, у Дубенському районі Рівненської області. Поліції близько полудня надійшло повідомлення від медиків, які у селищі Смига Дубенського району констатували смерть хлопчика та дівчинки внаслідок вибуху.

- Поліцейські попередньо встановили, що вибух стався у підсобному приміщенні господарства 59-річного жителя Смиги. 11-річна дівчинка та 13-річний хлопчик, онуки чоловіка, які проживали у будинку навпроти, прийшли до дідуся. Останнього на той момент вдома не було, – йдеться у повідомленні Нацполіції.

null
Фото - відділ комунікації поліції Рівненської області

А дідусь полюбляв збирати різний металобрухт. Він вже притягався до кримінальної відповідальності за незаконне поводження зі зброєю, вибуховими речовинами або боєприпасами, повідомляє офіційний сайт Національної поліції.

Діти загинули при спробі відкриття сейфу, який був у господарчій будівлі на приватному подвір'ї. Що саме вибухнуло, встановлюють есперти-вибухотехніки. Вибухом пошкоджено вікна і двері будівлі.

На місці події наразі працює слідчо-оперативна група Дубенського відділу поліції та області, а також працівники вибухотехнічного відділу ГУНП. Поліцейські встановлюють усі обставини трагедії.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

Джерело: https://rv.npu.gov.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews