Рівнянки зіграють проти збірної Ісландії на Чемпіонаті Європи

14.07.2019 09:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: ВСЕ Рівне

Жіноча юніорська збірна України з баскетболу зіграє черговий матч на Чемпіонаті Європи (дивізіон В), що триває у Скоп'є, Македонія. 

Цього разу суперниками команди Олександра Підлужняка стануть гравчині з Ісландії, які дещо раніше посіли четверту сходинку в групі В, після чого в стартовому турі плей-оф були розгромлені командою Словенії. 

Нагадаємо, що українська збірна груповий етап закінчила на третій сходинці в групі D, пропустивши вперед лише команди Нідерландів та Швеції. В першому ж раунді боротьби за 9-16 місця учора наша команда поступилась своїм одноліткам з Словаччини з рахунком 51:66. 

Варто також додати, що рівнянка Владислава Киба продовжує утримувати лідирувати на Чемпіонаті Європи за показником набраних очок. Також в топ-10 гравчинь за підбираннями розташувалась і вихованка львівської школи баскетболу - Анастасія Ковтун. 

ЧЕМПІОНАТ ЄВРОПИ U-18
Жінки. Дивізіон В

13 липня
Скоп'є. 15:15
Ісландія - Україна 

В складі команди 3 рівнянки:

Владислава Кіба – Рівне-ОШВСМ, перший тренер Валерій Жартун,

Ярослава Іванюк – Рівне-ОШВСМ, перший тренер Валерій Жартун,

Анастасія Кучерьонок – Рівне-ОШВСМ, перший тренер Ірина Нагорна.

За матеріалами інформаційної служби ФБУ


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ Рівне