На Дубенщині співмешканець витурив жінку з дитиною й неповнолітнім братом на вулицю

Вони змушені були облаштувати собі «житло» і кущах і жили просто неба

14.07.2019 19:45   Опубліковано : Любомир Тлумак
Джерело: RvNews

До Дубенського міського відділу Національної поліції надійшла інформація, що у відпочинковій зоні «Острівок» у кущах, поблизу річки Іква проживають молоді люди з дитиною.

Співробітники ювенальної превенції Дубенського міськвідділу Нацполіції спільно з працівниками служби у справах дітей міської ради і Дубенського міського центру соціальних служб для сім′ї, дітей і молоді, прибувши на вказане місце, виявили жительку Дубна з 5- річним сином і братом.

Як з′ясувалося, їх вигнав із помешкання співмешканець жінки. Тому вони опинилися просто під відкритим небом.

Маму з дитиною було направлено до Дубенської центральної районної дікарні. На даний час зібрано всі документи для переміщення їх до Рівненського комунального закладу «Центр соціально-психологічної допомоги».

null
 Фото з сайту ЧаРівне

А на Петра і Павла поліцейські відвідали хлопчика в лікарні. Цього дня, до речі, Павлику виповнилося 6 років. Він був дуже здивованим і щасливим, коли отримав від правоохоронців солодощі і подарунки, яких він уже так давно не бачив.

 Джерело: http://charivne.info


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews