Сміттєвий майданчик за метр від дитячого: тернопільських батьків обурило таке «сусідство»

15.07.2019 12:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Т1 Новини

Сміття біля дитячого майданчика. У Тернополі, на вулиці Симоненка жителі будинку погодили розташування контейнерного майданчика для сміття, але не врахували, що він біля ігрової зони на території садочка. Батьки дітей організували збори, де зібрали жителів будинку, представників обслуговуючого підприємства, аби вирішити, куди перенести майданчик для сміття. Що із цього вийшло бачила знімальна група Т1 Новини.

Це шукають порозуміння жителі будинку на вулиці Симоненка, 20 і батьки дітей, які відвідують 17-й садочок. Проблема – контейнерний майданчик для сміття, який поставили близько до дитячої ігрової зони садочка. Відтак, батьки організували збори, аби знайти для контейнерів інше місце, адже жителів будинку Симоненка, 20 таке розташування влаштовує.

Серед аргументів, які наводять батьки – майданчик для сміття має бути винесений від території садочка мінімум на 20 метрів. Але фахівці, які вивозять сміття пояснюють, дотримуватися норм важко, адже під час забудови їх ніхто не враховував.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Т1 Новини