Ігор Побер: Обіцяю голосувати так, як вирішать тернополяни (Відео)

15.07.2019 13:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Репутацію одного із найвідповідальніших депутатів вкотре підтвердив народний обранець Ігор Побер.

Днями він реалізував іще одну свою обіцянку і запустив сайт, на якому тернополяни можуть обирати, як би вони хотіли проголосувати за той чи інший законопроект.

- Я пообіцяв на одному з ефірів, що буду голосувати не як фракції, не як скажуть політичні сили, а як скажуть тернополяни, - каже народний депутат України Ігор Побер. -Я, як кандидат мажоритарщик, створив сайт - Pober.online, де тернополяни можуть зайти і там будуть всі законопроекти, які будуть розглядати. І тернополяни будуть ставити "за" - "проти" і я обіцяю так голосувати.

Сайт Pober.online уже доступний тернополянам. Тут можна дізнатися короткі біографічні відомості про народного депутата, його передвиборну програму. Також є підрозділ "Народний закон". Саме тут містяни можуть висловлювати свою думку голосуючи "за" чи "проти" того чи іншого законопроекту. Один із таких, які ще встигнуть розглянути народні обранці до виборів – про запровадження системи голосування на парламентських виборах за відкритими списками.

- Я надіюся, що депутати ВР це вже не для себе вони приймуть закон, а приймуть для наступних виборів і підтримають закон про відкриті списки. На сьогодні на сайті є цей законопроект. Тернополяни вже заходять, голосують, в основному всі підтримують закон про відкриті списки, - каже Ігор Побер.

Відтак, Ігор Побер запевнив, на останній сесії ще діючого парламенту голосуватиме "за" закон про відкриті списки. Також він закликав тернополян активно долучатися і висловлювати свою думку на сайті Pober.online.

- Оскільки зараз я буду мажоритарним кандидатом не представляючи ніяких політсил ні фракцій, я просто обіцяю голосувати так, як вирішать мешканці нашого файного міста Тернопіль, - каже Ігор Побер.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews