На Тернопільщині, повертаючись з дискотеки, у ДТП загинула дівчина

15.07.2019 15:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

В автодорозі Бережани-Розгадів, що неподалік села Урмань, сталася дорожньо-транспортна пригода в результаті чого загинула 17 річна дівчина.

Як зазначає поліція, аварія трапилася 13 липня близько четвертої години ранку. Дев'ятнадцятирічний юнак, який був за кермом автомобіля, разом із друзями поверталися із сусіднього села дискотеки. Перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння хлопець не справився з кернуванням авто, в результаті чого виїхавши за межі проїзної частини автомобіль перекинувся та опинився в ставку. Пасажири, яких було шестеро, під час перекидання авто повилітали із салону. Травмованих госпіталізували, але всіх врятувати не вдалось. Сімнадцятирічна дівчина, яка їхала в авто, через кілька годин  померла в реанімаційному відділі.

null
Фото з ГУНП

Самого водія на місця аварії не було. Його знайшли за місцем проживанням. За словами хлопця він не пам’ятає як перекинувся автомобіль чи як опинився в дома. Хоча, травм у молодика не було, але у його крові виявили 0,92% проміле алкоголю.

До слова, хлопця затримали. Наразі триває слідство.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews