На Тернопільщині, благодійна школа англійської мови набрала нових учнів

15.07.2019 17:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У селі Заздрість Теребовлянського району, 14 липня, відкрили п’яту благодійну школу англійської мови.

Головними організаторами проекту є Релігійне Товариство українців католиків «Свята Софія» (США). Школа була заснована у 2015 році для дітей з родин учасників АТО, переселенців, дітей-сиріт, дітей з багатодітних і малозабезпечених родин та семінаристів вищих духовних семінарій УГКЦ. Впродовж двох тижнів діти з Івано-Франківської, Київської, Львівської, Тернопільської, Харківської, Донецької, Луганської, Одеської областей та АР Крим вивчатимуть англійську мову на п’ятьох рівнях: базовому, початковому, середньому, вищому та найвищому. Лекції вестимуть викладачі-волонтери зі Сполучених Штатів Америки, Канади та студенти, які навчалися у США за програмою FLEX.

null
 Фото з facebook

Як зазначає Іван Крисак, така школа чудовою можливістю для дітей. «Надзвичайно важливо підтримувати такі чудові ініціативи. У майбутньому, аби підвищити ефективність даного проекту, добре було б зробити його тривалішим у часі», — наголосив Іван Крисак

Під час відкриття школи Блаженніший Святослав Шевчук.  закликав дітей не боятися робити помилки і переступити мовний бар'єр.

null
 Фото з facebook

До слова, у програмі школи передбачаються: щоденні молитви, вервиця, Хресна Дорога, Божественна Літургія англійською мовою, проща до Зарваницької Божої Матері, реколекційні науки. Для активного дозвілля на території Музейного комплексу обладнано спортивний майданчик, а для загального інтелектуального збагачення молоді заплановані екскурсії визначними місцями Західної України та зустрічі з цікавими особистостями. Навчання триватиме до 3 серпня


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews