На Львівщині судили резервіста

15.07.2019 18:29   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Status Quo

Жовківський районний суд засудив до штрафу у 850 гривень чоловіка, який відмовився їхати на навчальні збори. 

Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень, пише - Status Quo.

Чоловік отримав повістку про необхідність прибуття о 08 годині 00 хвилин 03.04.2019 до Жовківського районного військового комісаріату Львівської області для відправки на навчальні збори. Однак у зазначений день для відправки на начальні збори не прибув. Таким чином, будучи військовозобов`язаним, він ухилився від навчальних зборів, тобто вчинив кримінальне правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 337 КК України.

Під час підготовчого судового прокурор звернувся до суду з угодою про визнання винуватості від 11.05.2019 року, укладеної між ним та обвинуваченим. В угоді обвинувачений повністю визнав свою винуватість та погодився на призначення покарання у вигляді штрафу в розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, тобто в розмірі 850 грн.

Жовківський районний суд Львівської області затвердив укладену угоду та призначив узгоджене сторонами покарання у вигляді штрафу в розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo