Від сьогодні, 15 липня, поліцейські переведені на посилений варіант несення служби

15.07.2019 23:31   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Для гарантування вільного волевиявлення громадян під час позачергових виборів до Верховної Ради України, а також для недопущення порушень публічного порядку та виборчого законодавства,всі структури,які входять в систему МВС до завершення кампанії працюватимуть у посиленому режимі.

Забезпечувати правопорядок під час виборів,спільно з працівниками підрозділів Національної поліції, будуть поліцейські Управлінь патрульної поліції,військовослужбовці Національної гвардії України, а також офіцери та курсанти державних ВНЗ МВС України .
У посиленому режимі працює ситуаційний центр, працівники якого забезпечують моніторинг та управління нарядами поліції на місцях, будуть створені додаткові слідчо-оперативні групи для належного реагування на повідомлення про скоєння правопорушень та порушень виборчого законодавства, а також додаткові наряди вибухотехніків та кінологів для реагування на повідомлення про виявлення небезпечних чи підозрілих предметів.

Під час виборів правоохоронці здійснюватимуть цілодобову охорону всіх окружних виборчих комісій,усіх дільничних виборчих комісій, охоронятимуть виборчу документацію, слідкуватимуть за дотриманням публічного порядку поблизу кожної дільниці, а також виконуватимуть усі функції, передбачені чинним законодавством.

Поліцейські закликають мешканців не порушувати виборче законодавство, бути взаємоввічливими та толерантними під час волевиявлення, а також не порушувати публічний порядок. У випадку, якщо ви стали очевидцем скоєння правопорушення – звертайтесь до правоохоронців або повідомляйте про це на оперативну лінію 102.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews