У Дубні кандидату в депутати прикріпили до автомобіля гранату

16.07.2019 00:40   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

Зранку 15 липня до поліції зателефонувала 30-річна мешканка Дубна про пошкоджене скло і виявлену гранату на ручці дверей її автомобіля «Peugeot 5008». Транспортний засіб був припаркований у дворі багатоповерхівки на вулиці Михайла Грушевського.

Слідчо-оперативна група і працівники вибухотехнічного відділу поліції області за результатами огляду на місці події виявили, що до ручки водійських дверцят невідома особа прикріпила піротехнічний виріб у вигляді страйкбольної гранати. Вилучене відправлено для проведення експертизи. Крім того, у транспортному засобі було пошкоджене лобове скло.

null
 Фото - новини по-рівненськи

Як встановили поліцейські, транспортним засобом користується 31-річний чоловік власниці авто, кандидат у народні депутати України.

Сайт "Новини по-рівненськи" пише, що мова йде про кандидата в народні депутати України від 154 округу Володимира Ткачука.

“Сусіди щойно повідомили, що моя машина з розбитим лобовим склом і гранатою на ручці… Біля будинку,в житловому масиві… Щоб зупинити мене ці нелюди наражають на небезпеку сотні невинних громадян! Зараз на місці поліція, пожежники, мінери, територія огороджена. Навколо машини на землі – гільзи, схоже що стріляли по лобовому”  – пише це на своїй сторінці у Фейсбуці Володимир Ткачук.

Утім коментарі до посту рясніють звинуваченнями у “самопіарі”.

null

Джерело: http://tomat.rv.ua

 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews