Стало відомо, чому на центральній площі Тернополя збиралися мами з особливими дітками (Відео)

16.07.2019 11:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Мами, які є членами громадської організації «Спілка батьків дітей, які хворіють дитячим церебральним паралічем «Крила ангела» у понеділок зібралися на Театральному майдані на акцію підтримки своєї колеги Лариси Римар, яка балотується до Верховної Ради України по виборчому округу №163 з центром у Тернополі від політичної партії «Громадянська позиція».

Наталя Шідловська, голова Спілки «Крила ангела» каже, що Лариса Римар, саме та людина, яка буде вирішувати в парламенті проблеми людей з інвалідністю, бо знає це не з розмов, а з власного життя.

«Ми багато років співпрацюємо і Лариса завжди допомагає чим може. Тільки вона боротиметься у парламенті за права та людські умови життя сімей з особливими дітками. Нас не влаштовує ні пенсія, яку ми отримуємо від держави за наших дітей, ні умови пересування по місту, де немає можливості проїхати з інвалідним візком, ні ставлення до нас з боку влади. Тому ми закликаємо тернополян голосувати за Ларису Римар, бо це сильна і розумна жінка, яка знає, як складно і важко виховувати особливу дитину і, поряд з ним, залишатися завжди діловою та конструктивною і так багато робити добрих справ для Тернополя», - каже Наталя Шідловська. 

ДОВІДКА.

Лариса Римар, мама дитини з інвалідністю.

Життєве кредо: «Ніколи не здаватися, а рухатись вперед!»

48 років. Народилася у Великих Дедеркалах на Шумщині. Понад 20 років проживає та працює у Тернополі. Має дві вищі освіти: мистецьку та економічну.

Працювала на керівних посадах на підприємствах та організаціях різних форм власності. Більше десяти років присвятила розвитку туризму в Тернопільській області.

У 90-х роках працювала директором Великодедеркальської музичної школи. Зараз працює на посаді директора Тернопільського музичного коледжу ім. Соломії Крушельницької, у якому колись навчалася. Викладач культурології.

Понад 20 років займається громадсько-політичною роботою, очолює громадську організацію «Центр регіонального розвитку та права»,  також «Асоціацію жінок України». Як голова правління Благодійного фонду «Соломія» підтримує талановиту молодь та займається популяризацією і збереженням культурної спадщини України. Організатор і директор Відкритого конкурсу вокалістів та хорових колективів ім. Соломії Крушельницької та Відкритого конкурсу піаністів «На батьківщині Василя Барвінського».

Працювала в антикорупційних, медійних та правозахисних проектах міжнародно-технічної допомоги, зокрема,  «Громадська ініціатива на захист економічних прав» за підтримки Європейського Союзу, «Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні «Гідна Україна» за фінансової підтримки USAID, «На допомогу власникам та майнових паїв» та «Голосуй активно, обирай свідомо!» за підтримки Посольства США в Україні та інші.

Очолювала Громадську раду при Тернопільській обласній державній адміністрації.

Є діючим депутатом Тернопільської обласної ради.  Очолює комісію з питань соціально-економічного розвитку та депутатську групу «Рівні можливості».

Одружена. Має двох синів.

Вважає, що має достатньо знань та досвіду, аби бути ефективним народним депутатом України.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews