Масове отруєння на Здолбунівщині

За цим фактом відкрито кримінальне провадження

16.07.2019 21:15   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

Із діагнозом гострий гастроентероколіт до Здолбунівської центральної районної лікарні 16 липня станом на 14 годину госпіталізовано 47 осіб, серед яких — дев’ятеро неповнолітніх. Спалах інфекції стався після святкування в минулі вихідні днів народжень і весілля в одному із кафе селища Мізоч.

За фактом порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням у поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 325 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження слідчі Здолбунівського відділення поліції встановлюють усі обставини події та осіб, причетних до вчиненого злочину. Санкція статті передбачає максимальну покарання у виді обмеження волі на строк до трьох років. 

Стан пацієнтів, переважна більшість із яких — жителі Здолбунівського району, лікарі оцінюють як середньої тяжкості. Загрози їхньому життю немає.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews