15-річна дівчина намагалася поцупити товар з франківського магазину

17.07.2019 18:32   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Галка

Сигнал «Тривога» спрацював в одному з охоронюваних магазинів на вулиці Шеремети. До нього за лічені хвилини прибув наряд Управління поліції охорони.

Читайте також

На Косівщині за день обікрали чотири будинки
На Прикарпатті працівниця ломбарду викрала золото

На місці події правоохоронцям вказали на особу, яка намагається винести із крамниці неоплачений товар на загальну суму близько 170 гривень, пише - Галка.

Невідому затримали, нею виявилась 15-річна жителька одного із прилеглих сіл Івано-Франківська. До магазину негайно була викликана мама неповнолітньої, а також екіпаж патрульної поліції та працівника ювінальної служби.

За скоєне правопорушення неповнолітня може понести кримінальну відповідальність за частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у виді штрафу до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадських або виправних робіт, арешту чи позбавлення волі на строк до трьох років.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галка