Двох прикарпатців затримали за торгівлю наркотиками у великій кількості (Фото)

18.07.2019 10:34   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Бліц-Інфо

16 липня, в ході раніше розпочатого кримінального провадження, працівниками Управління протидії наркозлочинності, оперативниками та «КОРДівцями» затримано двох злочинців, пише - Бліц-Інфо з посиланням на пресслужбу прикарпатської поліції.

22-річного мешканця Тисмениці затримано при збуті «амфетаміну» на суму 90 тис грн, а 30-річного калушанина затримано при обшуках за місцем проживання. Двоє мешканців Прикарпаття займалися незаконним зберіганням з метою збуту наркотичних речовин. У них вилучено «амфетамін» у особливо великій кількості, «екстазі», «субітекс», «марихуана» та предмет схожий на револьвер.

Чоловіків затримано у порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Поліцейські Прикарпаття нагадують: за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів загрожує кримінальна відповідальність!





Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо