Володимир Іванишин: Сприяння розвитку малого і середнього бізнесу – одне з головних завдань

18.07.2019 14:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews
Працювати над законами, які покращать рівень життя кожного з українців – це одне з  пріоритетних завдань  кандидата в народні депутати Володимира Іванишина.

Політик каже, має конкретні стратегії та плани розвитку аграрного сектору, економіки та медицини. Також важливим пунктом в його програмі є розвиток малого та середнього бізнесу. Саме тому Володимир Іванишин активно спілкується з працівниками різних підприємств та державних установ на своєму окрузі. Все це для того,  аби з  середини дізнатися про їх проблеми.

- Зробити такі закони, аби наші люди жили краще. На сьогоднішній день  ви бачите, що недавно в нас були вибори, а вже говорять про те, що будемо знову міняти конституцію, а якщо ми будемо міняти конституцію під кожного президента і прем’єра, то добра у нас не буде, - каже кандидат у народні депутати України від  партії "Сила і Честь" по округу №167 Володимир Іванишин.

Володимир Бойчук працює  на цьому підприємстві, тому позиція Володимира Іванишина про розвитку малого  і середнього бізнесу, йому імпонує. Чоловік каже, в словах політика багато конкретики і досвід за плечами, тому він йому довіряє.

- Самий кращий пункт  - порядок  в державі, адже як Володимир  Васильович сказав, це мало  бути перше,  бо ми почали наводити порядок,  а порядок потім приводить до всього  позитивного. ЦЕ і робочі місця, заробітні плати, збуту і місця України в світі і це порядок., - каже працівник Володимир Бойчук.

Багатьох на зустрічі цікавило те,  чому кандидат, який живе і успішно будує кар'єру на Хмельниччині, балотується по Тернопільському округу. На це Володимир Іванишин  має коротку   відповідь.

- На сьогоднішній день я є депутатом обласної ради від Борщівського району. Я хочу зробити щось навзаєм своїм землякам. Я багато зробив і досягнув і цим  я завдячую своєму рідному краю, - каже Володимир Іванишин.

В планах політика й надалі проводити такі зустрічі зі своїми виборцями, адже він впевнений, найкраще про проблеми та потреби українців знають лише вони самі. 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews