Голова обласного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів звернувся до тернополян

19.07.2019 10:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Головне

Вважаю, що патріотичне місто Тернопіль у Верховній раді України має представляти націоналіст Леонід Бицюра. Тим більше, що націоналістичні організації стали взірцем об’єднання на виборах і президентських, і парламентських.

І 16 липня саме націоналістичні сили України влаштували біля Конституційного суду в Києві акцію протесту проти можливого скасування Закону «Про засудження комуністичного і націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні і заборону пропаганди їхньої символіки». У цій акції взяв участь і Леонід Бицюра.

Пишаюся його позицією, адже свого часу був серед тих депутатів міської ради, котрі ухвалили рішення про ліквідацію в Тернополі символів радянського тоталітарного режиму, зокрема пам’ятників Леніну, Горькому, Марксу, інших.

Присутність Леоніда Бицюри в парламенті означатиме для мене й усіх свідомих українців те, що жодним реваншистам, котрі тривалий час сиділи тихо, а нині знову подають голос, не вдасться приспати нашу історичну пам’ять, повернути в наші міста й села радянські топоніми, реанімувати імена «героїв» тоталітаризму.

Тернопіль завжди був центром національного і духовного відродження, флагманом, П’ємонтом України. Тернополяни на початку 90-х випереджали в багатьох рішеннях навіть Львів, не кажучи про Івано-Франківськ, інші міста західного регіону. Тож і нині, в непростий для України час, ми маємо показати приклад єдності на грунті національних інтересів і привести до парламенту Леоніда Бицюру.

У нинішній владі мало етнічних українців. У наші паспорти досі не повернуто графи про національність, щоби ми не знали, яка нація насправді нами керує. Це треба негайно припинити. І перший крок до цього може й повинен зробити кожен тернополянин, віддавши 21 липня свій голос за кандидата від об’єднаних сил націоналістів Леоніда Бицюру.

Павло СЛИВКА


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Головне