Зеновій Холоднюк: «Разом змінимо життя земляків на краще»

19.07.2019 19:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Кандидат у депутати Верховної Ради Зеновій Холоднюк у рамках передвиборчої кампанії віддає перевагу зустрічам із земляками. Політикові, який пройшов шлях від тракториста до лідера партії, близькі й зрозумілі проблеми простих людей. І він знає, що потрібно зробити, аби їх вирішити.

Цими днями Зеновій Васильович провів низку зустрічей у Теребовлянському і Монастириському районах. Зокрема, побував у місцевих районних лікарнях.

«Обговорили нагальні проблеми та дійшли висновку, що все можна змінити, потрібна лише політична воля. А вона в мене є. Тому голосуйте, друзі, і разом ми змінимо життя земляків на краще», - написав Зеновій Холоднюк за підсумками зустрічі з медпрацівниками у Теребовлі і Монастириськах.

Нагадаємо, що Зеновій Холоднюк балотується у народні депутати на позачергових виборах Верховної Ради в одномандатному виборчому окрузі №166 (Гусятинський, Бучацький, Теребовлянський, Монастириський райони). Політик – наш земляк, родом з Чортківщини. Понад десять років очолює Селянську партію України.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews