Гільча Друга на Здолбунівщині у півфіналі конкурсу «Неймовірні села України 2019»

19.07.2019 19:45   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

Село Гільча Друга представило проект «Розвиток етнографічного музею-садиби «Гульча» та за результатами онлайн-голосування увішло до півфіналу IV Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2019».

Проект набрав 2,4 тисячі голосів та розділив 10 й 11 місце з іншим проектом із Хмельниччини, оскільки кількість набраних балів у них була однаковою. В рамках онлайн-голосування кожен охочий міг віддати свій голос за одне або декілька сіл. В результаті, були визначені одинадцять найкращих бізнес-планів розвитку сільських територій.

null

До 31 липня члени Експертної ради конкурсу відберуть з одинадцяти сіл-півфіналістів п’ять, які пройдуть у ІІІ етап конкурсу – фінал. Кожен з десяти членів Експертної ради оцінюватиме бізнес-плани конкурсантів за 100-бальною шкалою.

А з 1 по 30 серпня відбудеться «Неймовірний сільський автопробіг» по 5-ти селах-фіналістах, в рамках якого журналісти AgroPortal.ua відвідають кожну з громад, для того, щоб переконатися в неймовірності села та допомогти підготуватися до захисту свого бізнес-проекту перед членами Експертної ради восени цього року.

Для довідки: Всеукраїнський конкурс «Неймовірні села України 2019» проводиться вже вчетверте аграрним онлайн-виданням AgroPortal.ua. За чотири роки в ньому взяли участь 690 сіл з усіх куточків України.

Джерело: https://zdolbun.gov.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews