Гордість міста Костопіль 2019: Кого і за що відзначили?

19.07.2019 22:31   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

Костопіль має багато підстав для гордості. І саме здобутки та сумлінна, наполеглива праця міської громади, які сприяють ефективному розвитку рідного міста, заслуговують на гідні відзнаки, шану від людей та є прикладом для наслідування.

Мета конкурсу  "Гордість міста"  вшанувати людей – вчителів, лікарів, меценатів, волонтерів, спортсменів -  усіх, кого єднає активна життєва позиція, прагнення досягти у своїй справі вершин майстерності, палке бажання бути корисними своєму місту.

Саме тому, за ініціативи Костопільської міської ради та міського голови, на День народження міста, 12 липня 2019 року, на головній сцені відбулася урочиста церемонія нагородження щорічною престижною відзнакою.

Цьогоріч, участь у церемонії нагородження відзнакою "Гордість міста Костопіль" взяли Почесні громадяни міста Костопіль: Микола Кучерук, В'ячеслав Таргоній, Леонід Озарчук, Петро Коза, Василь Стасюк, Юрій Кравчук.

А переможцями стали:

Іван Ядренцев

Учасник бойових дій в зоні проведення АТО, на даний момент - працівник ТОВ «Свиспан Лімітед». У червні 2014 року добровольцем у батальйоні «Горинь» служив гранатометником. У 2016-му зайняв посаду головного сержанта взводу батальйону «Горинь». Проходив службу в зоні АТО Донецької області. Звільнився в серпні 2018. Член Костопільської районної організації Української спілки ветеранів Афганістану та учасників АТО. Займає активну життєву позицію.

 Олександр Коренчук

null
О. Коренчук. Фото з сайту Костопільської міськради

Голова ОСББ "Аптечний". Приватний підприємець. Найбільший платник Єдиного  податку (ЄП) до міського бюджету, з якого фінансується в тому числі і благоустрій міста, різного роду проекти. Бере активну участь у громадському житті міста.

Василь Кльоп

null
Василь Кльоп. Фото з сайту Костопільської міськради

Директор ПП «Дизайн». Людина, яка бере активну участь у житті громади, створює робочі місця та спрямовує значну частину власних коштів на благодійну діяльність: допомогу школам, лікарням, релігійним та громадським організаціям, простим жителям нашого міста, які опинилися у скртуному становищі.

 Людмила та Володимир Зоруки

null
 Лікарська династія Зоруків. Фото з сайту Костопільської міськради

 

null
Фото з сайту Костопільської міськради

Представники відомої родинної лікарської династії, загальний трудовий стаж якої налічує понад 150 років.
Зараз подружжя Зоруків – на заслуженому відпочинку. Свого часу галузі охорони здоров’я глава сімейства віддав 58 років життя, а його вірна дружина – 49! Володимир Тимофійович працював районним травматологом, потім заступником головного лікаря поліклініки. А Людмила Іларіонівна – лікарем-психіатром. 

Степан Янчук

null
Степан Янчук. Фото з сайту Костопільської міськради

Тренер з легкої атлетики КЗ «Костопільський обласний ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів фізичної культури і спорту Рівненської обласної ради, який здійснив вагомий внесок у спортивне життя рідного краю, виховання, спортивну підготовку підростаючого покоління.

null
Фото з сайту Костопільської міськради

Віктор Петрик

null
Віктор Петрик. Фото з сайту Костопільської міськради

 

null
Фото з сайту Костопільської міськради

23-річний спортсмен, вихованець спортивного ліцею-інтернату, Чемпіон України з греко-римської боротьби 2019 року.

 Юрій Стахнюк

null
Фото з сайту Костопільської міськради

Директор КП КМР «Костопількомуненергія», який досяг значних позитивних результатів у трудовій діяльності.

 Людмила Озарчук

null
Фото з сайту Костопільської міськради

Керівник Народного аматорського ансамблю «Веселка» Костопільського будинку культури.

Людмила Анатоліївна працює у Будинку культури з 1995 року та виховала не одне покоління гарних танцюристів. Людмила Озарчук здійснила вагомий внесок у розвиток культури в місті Костопіль, зразкове виховання підростаючого покоління. Окрім цього, вихованці керівника «Веселки» представляли місто та Україну на престижних Міжнародних фестивалях та конкурсах.

Джерело: http://kostopil-rada.gov.ua

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews