Резервісти Рівненщини вдосконалюють бойові навички

20.07.2019 11:43   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

На базі Рівненського військового полігону в рамках «Єдиного всеукраїнського стрілецького дня» проведені планові практичні заняття з вогневої і тактичної підготовки з метою підвищення бойових спроможностей для якісного виконання визначених завдань та бойового злагодження.

У заході взяли участь військовозобов’язані Рівненського та Костопільського районів області.

Резервісти вивчали заходи безпеки під час стрільб та будову стрілецької зброї, тренувались у виконанні нормативів неповного розбирання та збирання зброї та практично виконували вправи стрільби з АК-74 та пістолету Макарова.

Як зазначив командир бригади територіальної оборони полковник Олександр Цись, метою навчань, як і раніше, залишається польовий вишкіл військовозобов’язаних і відпрацювання їхніх навичок в умовах ведення бойових дій та партизанської війни.

Бійці підрозділів територіальної оборони як завжди показали дуже високий рівень бойової підготовки та компетентності у виконанні поставлених завдань.

За матеріалами РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews