У Зеленського озвучили, як буде вирішено проблему «євроблях»

20.07.2019 12:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: ТСН

Президент України Володимир Зеленський ініціював позачергову сесію Верховної Ради, щоб відтермінувати шалені штрафи за "євробляхи" ще на 90 днів.

Про це стало відомо з онлайн-трансляції на ТСН Live брифінга заступника керівника Офісу президента України Руслана Рябошапки.

Він зазначив, що у парламенту не буде багато часу, щоб ухвалити таку ініціативу, але вона стосується покращення дотримання прав людей та посилення боротьби з корупцією в Україні.

Рябошапка підкреслив, що питання "євроблях" залишається болісним для багатьох українців і придбати нові авто можуть далеко не всі. Більше того, за даними Мінінфраструктури, наразі в Україні нерозмитненими залишаються порядку 600-800 тисяч "євроблях".

Тому, за його словами, додаткові 90 днів потрібні для того, щоб новий парламент міг ухвалити законопроєкт, який остаточно урегулює проблему "євроблях".

Подробиці дивіться у відео на YouTube-каналі ТСН Live.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ТСН