У Львові бетонний блок розчавив молодого чоловіка (Фото)

20.07.2019 17:41   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Четверта Студія

У Львові внаслідок падіння бетонної плити загинув чоловік.

Як повідомили у прес-центрі ГУ ДСНС у Львівській області, 19 липня о 13:11  надійшло повідомлення про те, що на вул. Й. Сліпого, 11 на території дошкільного дитячого закладу під час виконання ремонтних робіт на чоловіка зсунувся бетонний блок, пише - Четверта Студія.

Рятувальники за допомогою пневматичної подушки відсунули бетонну плиту та вивільнили чоловіка. На жаль, внаслідок отриманих травм чоловік загинув на місці події.

Фото: ДСНС

Як інформує прес-служба Львівської міської ради, під час виконання аварійно-відновлювальних робіт на підпірній стінці в ЗДО № 92 стався нещасний випадок

«Підпірна стінка в садочку № 92 була в поганому стані. Була створена комісія, яка визнала стінку аварійною. Відповідно була визначена компанія для проведення протиаварійних робіт. Зі слів завідувачки садочку, фірма підійшла до робіт відповідально, загородили повністю, щоб не було доступу дітям та стороннім особам до стінки, та почали ремонті роботи. Під час виконання робіт на працівника зсунувся бетонний блок. На місце події оперативно було викликано підрозділи ДСНС та швидку медичну допомогу. Втім, врятувати робітника не вдалося”, — повідомила Зоряна Довганик, начальниця управління освіти ЛМР.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, в Личаківський відділ поліції 19 липня надійшло повідомлення про те, що на території дошкільного навчального закладу на вулиці Йосипа Сліпого бетонна стіна обвалилась на робітника.

Поліцейські попередньо встановили, що група робітників проводили ремонтні роботи з укріплення огорожі дитячої установи. Близько 13.00 бетонна балка впала в траншею, де перебував 24-річний львів’янин.

Незважаючи на зусилля медиків, чоловік від отриманих травм помер.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до восьми років позбавлення волі без права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю терміном до трьох років.

 


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія