Олекса Радивилівський

Олекса Радивилівський

журналіст, оглядач, аналітик

На Рівненщині аматорський ФК “Малинськ” відіграв спаринг із професійним хмельницьким “Поділлям”

21.07.2019 15:29   Автор : Олекса Радивилівський
Джерело: RvNews

У п’ятницю, 19 липня, у Хмельницькому ФК “Малинськ” провів товариський матч проти місцевого “Поділля” і мінімально поступився 2:3. Двічі малинчан відігрувалися на протязі поєдинку, не забили пенальті і пропустили третій м’яч на 85 хвилині.

Стартовий склад ФК “Малинськ”: Грицаль Михайло, Гергелюк Олександр, Воробей Роман, Луцюк Дмитро, Трикош Сергій (на перегляді), Проневич Дмитро, Савицький Роман (к), Дацюк Роман, Кір’ях Віктор, Ничипоренко Олег (на перегляді), Онищук Анатолій.

null
 Фото ФК "Малинськ"

У другомі таймі виходили: Ольшевський Дмитро, Кузів Віталій та Роман, Герасимчук Владислав, Гордійчук Павло, Капустинський Юрій, Гребень Станіслав (усі – на перегляді), Яструб Юрій, Портянко Олександр, Штандер Василь, Гайдучик Микола, Мичко Олександр.

Голи: Воловик Олександр, 10 (1:0); Музичук Олександр, 63 (2:1), Зуєвич Сергій, 85 (3:2) – Кір’ях Віктор, 34 (1:1); Штандер Василь, 76 (2:2).

На 45+ 1 хвилині Дацюк Роман не реалізував пенальті (вище воріт).

null
 Фото ФК "Малинськ"

Звітний поєдинок активніше розпочали господарі та притиснули малинчан до воріт з перших хвилин. Стартовий штурм “Поділля” дав свій результат вже на 10-й хвилині, коли “Поділля” реалізувало другий поспіль кутовий. Це Олександр Воловик після подачі зі стандарту точно головою пробив під дальню стійку.

null
 Фото ФК "Малинськ"
null
 Фото ФК "Малинськ"

Після пропущеного м’яча гравці ФК “Малинськ”, здавалося, посмілішали та почали самі частіше загрожувати володінням хмельниччан. Перший тривожний дзвіночок для біло-синіх пролунав на 20-й хвилині, коли Олег Ничипоренко відважився на удар з дуги карного майданчика суперника і м’яч на себе прийняла поперечина.

Відігратися гостям вдалося на 34-й хвилині. Подача зі штрафного завершилася ударом по воротам Романа Савицького, голкіпер “Поділля” перший м’яч зумів відбити, але на “відскок” своєчасно встиг Віктор Кір’ях, котрий потужно пробив під поперечину метрів з дванадцяти – 1:1!

У кінцівці тайму ФК “Малинськ”, узагалі, отримав чудовий шанс вийти вперед. Прохід Анатолія Онищука у свої карній зоні недозволеним прийомом зупинили оборонці “Поділля” і головний арбітр справедливо вказав на одинадцятиметрову позначку. Виконати вирок рефері взявся Роман Дацюк і ніби зробив усе правильно – сильно пробивав під поперечину по центру, поки голкіпер кидався у кут, але куля, на жаль, пройшла над ціллю…

У другій половині зустрічі Олег Шандрук повністю змінив склад команди і тепер на полі, на відміну від першого тайму, більшість складали новачки. Проте не можна сказати, що це особливо вплинуло на перебіг гри. Аматори з Рівненщини в ці хвилини нічим не поступалися професіоналам із Хмельниччини.

Утім, ФК “Малинськ” знову пропустив першим. Спочатку Дмитро Ольшевський зумів парирувати на кутовий підступний удар під дальню стійку. Гравці “Поділля” подали стандарт, малинчани, здавалося, відбилися, проте господарі продовжили атаку другим темпом і Олександр Музичук з лінії карного майданчика обвідним ударом вдруге вивів Хмельницький вперед – 2:1.

Відігратися ФК “Малинськ” зумів через 13 хвилин завдяки швидкій контратаці. Три гравці гостей “викотилися” на трьох оборонців і Юрій Яструб з правого флангу перевів високою передачею м’яч на лівий, куди встиг добігти Василь Штандер – удар в один дотик виявився сильним і точним, а рахунок став 2:2.

Нічийний результат був би цілком закономірним підсумком цієї зустрічі, проте представник Другої ліги Чемпіонату України все ж зумів підтвердити свій професійний статус, забивши ще раз в кінцівці зустрічі. А останній гол у зустрічі виявився схожим на перший – націлена передача з флангу і точний удар в дальній кут під самісіньку штангу, цього разу у виконанні Сергія Зуєвича…

Щоб відігратися часу для ФК “Малинськ” виявилося аж занадто мало. Отож, поєдинок так і завершився мінімальною перемогою “Поділля”.

Натупний свій спаринг запланований на вівторок, 23 липня. У селі Підгайці Луцького району клуб із Малинська зіграє з чемпіоном Волинської області – командою “Вотранс” (Луцьк).

 

Відео: http://www.fcmalynsk.club/?p=2892

 Прес-служба ФК "Малинськ"

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews