Спортсменка з Тернопільщини виграла «бронзу» чемпіонату світу з фехтування

22.07.2019 10:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Терен

У Будапешті (Угорщина) нещодавно розіграли перші комплекти нагород чемпіонату світу з фехтування. Бронзовим призером світової першості в індивідуальних змаганнях серед жінок стала українська шпажистка, уродженка Тернополя Олена Кривицька, - пише Терен.

На шляху до п’єдесталу Кривицька перемогла на фехтувальних доріжках угорської столиці, зокрема, суперниць з Канади, Росії, Румунії та Республіки Корея, програвши у півфіналі з мінімальним рахунком 14:15 представниці Китаю Шен Лінь, яка в результаті стала срібною призеркою, поступившись у фіналі 12:13 шпажистці з Бразилії Наталі Молльхаузен.

Щодо подробиць півфінального поєдинку, то Олена Кривицька тривалий час вела в рахунку, маючи перевагу в 2-3 очка, але Шень зуміла зрівняти рахунок. У підсумку основний час поєдинку завершився внічию. У додатковий час удача супроводжувала китайську спортсменку, яка зробила вирішальний укол і здобула перемогу – 15:14

До речі, 32-річна Кривицька стала призеркою на третьому світовому чемпіонаті поспіль. На двох попередніх першостях Олена теж вигравала бронзу: в 2015-му в Москві в командній першості, в Ляйпціґу-2017 – в особистій.

Нагадаємо, що крім медалей, на чемпіонаті світу у Будапешті також розігруються ліцензійні очки, необхідні для потрапляння на Олімпіаду-2020 в Токіо (Японія), пише Тернопільська ОДА управління фізичної культури та спорту.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Терен