Сім хвилин – один гол! – У день тиші у Млинові змагались ФК «Автоплюс» із володимирецькою «Енергією»

22.07.2019 22:43   Опубліковано : Віталій Тарасюк
Джерело: RvNews

У «день тиші» на стадіоні «Колос» у Млинові ФК «Автоплюс» в рамках чемпіонату Рівненщини з футболу серед ветеранів приймав володимирецьку «Енергію». Уже на п’ятій хвилині матчу господарі вели з рахунком 3:0. У першому таймі млинівчани ще тричі ставили автографи у воротах суперників.

Друга тридцятип’ятихвилинка видалася також видовищною, хоча менш результативною. Втім «автоплюсівці» ще чотири рази спромоглися «взяти» ворота гостей, а фінальний свисток арбітра в полі зафіксував рідкісний для футболу, але відрадний для переможців і їх уболівальників результат – 10:0.

Тобто можна констатувати: в середньому кожні сім хвилин у ворота володимирецьких футболістів влітав один м’яч. «Покер», тобто чотири голи, на бомбардирському рахунку Василя Сачка. Відзначалися у матчі також Сергій Гоменюк, Сергій Єржикевич, Тарас Кабанов та інші. Втім рахунок гри не позначився на стосунках гравців обох команд, які після фінального свистка на згадку зробили спільне фото.

null
 Фото - Віталій Тарасюк

Зазначу, що таку результативну звитягу наші земляки здобули після поразки в обласному центрі від рівненського «Понеділка» з рахунком 1:0.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews