На Тернопільщині п’яний водій намагався відкупитися від патрульних

23.07.2019 00:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: gazeta.te.ua

На Тернопільщині впіймали нетверезого водія, який щоб уникнути відповідальності намагався відкупитися від правоохоронців, - пише gazeta.te.ua.

Про водія автомобіля Citroen Jumpy, що рухається дорогою Ланівці-Теофіполь-Москалівка та який ймовірно, перебуває в стані алкогольного сп’яніння патрульним повідомили у четвер, 18 липня, близько 11-ї години.

Уже невдовзі вищевказаний автомобіль інспектори зупинили. Інформація заявника підтвердилася, оскільки під час спілкування, у нього були виявлені ознаки алкогольного сп’яніння.

41-річному правопорушнику запропонували пройти освідування у встановленому законом порядку, на що чоловік – відмовився.

Поліцейські скали протокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП ( Повторне протягом року керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 КУпАП ( Керування автомобілем особою, позбавленою права керування транспортним засобом).

Та кермувальник вирішив уникнути відповідальності і діяти по – своєму: запропонував поліцейським хабар у розмірі 100 доларів США.

На чисельні попередження про кримінальну відповідальність громадянин не реагував та був наполегливим: вирішив “передати” кошти в своїх документах.

Для документування спроби надання неправомірної вигоди інспектори СРПП в Лановецькому районі та УПП в Тернопільській області викликали слідчо-оперативну групу, яка і встановлюватиме усі деталі інциденту.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: gazeta.te.ua