Рокитнівські рятувальники провели навчання населення

23.07.2019 07:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини

22 липня працівниками Рокитнівського районного сектору та 10-ї державної пожежно-рятувальної частини було проведено відпрацювання житлового сектору Кам'янської сільської ради.

Під час навчання населення правилам пожежної безпеки та з метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій, а також недопущення травмування та загибелі на них людей, 22 липня працівниками Рокитнівського районного сектору та 10-ї державної пожежно-рятувальної частини було проведено відпрацювання житлового сектору Кам'янської сільської ради.

Громадянам провели інформаційно-роз’яснювальну роботу та нагадали основні вимоги дотримання правил пожежної безпеки в побуті, дії при виявленні вибухонебезпечних предметів, правил безпечного відпочинку на природі та на водних об'єктах. Наші працівники завітали до багатодітних сімей, до родин які опинилися у складних життєвих обставинах та до інших громадян.

Кожен громадянин отримав пам’ятку на відповідну тематику.

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини