На Львівщині підрахували вже понад 90% протоколів

23.07.2019 13:30   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Львівський портал

На Львівщині Центральна виборча комісія опрацювала вже 90,30% протоколів. Також на 3 із 12 одномандатних виборчих округах вже визначені переможці. Про це свідчать дані, оприлюднені на сайті ЦВК, пише - Львівський портал.

Так, найбільше мешканці Львівщини голосували за партію Святослава Вакарчука «Голос» (23,23%), із невеликим розривом далі йде президентська «Слуга народу» (21,84%), а на третьому місці опинилась «Європейська солідарність» Петра Порошенка (20,12%).

9,30% голосів виборців набрало ВО «Батьківщина», а 5,36% – ВО «Свобода». Всі інші партії не подолали бар’єр у 5%. Зокрема, у Львівській області партія Андрія Садового «Самопоміч» зібрала лише 2,89%, «Українська стратегія Гройсмана» – 2,63%. Натомість «Опозиційна платформа – За життя» на Львівщині здобула 1,72%.

Зазначимо, що раніше трійка партій-лідерів на Львівщині виглядала по-іншому: лідером був «Голос», на другому місці – «Європейська солідарність», а вже потім йшла «Слуга народу».


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал