За три дні на Тернопільщині – два десятки травомваних в ДТП, один загиблий мотоцикліст (відео)

23.07.2019 18:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Неподалік села Сапогів Борщівського району.під колеса вантажівки потрапив мотоцикліст. Кермувальник двоколісного транспортного засобу, повертаючи з другорядної дороги, виїхав на зустрічну та врізався у заднє ліве колесо MAN(у). 24-річного хлопця доправили в реанімаційне відділення, проте врятувати життя йому не вдалося.

Не обійшлося без аварій у Тернополі. На перетині вулиць Збаразька-Лозовецька та провулок Галицький не розминулися іномарка та таксі. Водій  Тoyota Corolla, виїжджаючи з провулку Галицького на головну – на вулицю Збаразьку, не пропустив DAEWOO Lanos.

У таксиста не було можливості уникнути удару. З травмами до лікарні звернулася пасажир таксі. Водії обидвох автомобілів тверезі.

Загалом за вихідні в ДТП на Тернопільщині – 12 травмованих, ще дві аварії сталось 22 липня, серед травмованих – п'ятеро дітей.

Триває слідство. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews