НУ «Острозька академія» – серед лідерів за середнім конкурсним балом абітурієнтів

23.07.2019 21:10   Опубліковано : Любомир Тлумак
Джерело: RvNews

Національний університет «Острозька академія» посів V-те місце у ТОП-10 вищих навчальних закладів України за показником середнього конкурсного балу вступників на бакалаврат. Серед державних класичних університетів у цьому рейтингу Острозька академія зайняла ІІІ-є місце.

Відповідно до поточних даних Єдиної державної бази електронної освіти, середній конкурсний бал абітурієнтів Національного університету «Острозька академія» становить 169.

- Зазначений вище рейтинг порівнює якісний склад вступників українських закладів вищої освіти за середнім балом ЗНО, що дозволяє об’єктивно оцінювати популярність та авторитет вишу.

Приємно констатувати той факт, що Національний університет «Острозька академія» у п’ятірці найкращих. Станом на 20 липня цього року середній бал вступників на відкриті конкурсні пропозиції становив 174,3. До приймальної комісії вишу надійшло маже 3 тисячі заяв, з яких 35 відсотків мають 1-3 пріоритети. Ці показники вкотре підтверджують лідируючі позиції Острозької академії на ринку освітніх послуг Рівненщини, зокрема, та України загалом, - говорить відповідальний секретар приймальної комісії НаУОА Юлія Харчук.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews