Боротьба з тернопільським рейдером Рублеником Борисом триває

24.07.2019 09:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: соціальні мережі

Три роки боротьби Кривоуса Юрія , за підтримки Громадського руху, за своє право користуватись земельною ділянкою, мала шанс бути похованою у Тернопільському обласному апеляційному суді стараннями колегії суддів: Ткач, Ходоровського і Бершадськоі.

І коли нам здалось, що далі законного шляху вирішення цього спору немає, ми отримуємо Ухвалу Верховного Суду про те, що відкрите касаційне провадження у цій справі і витребувана справа у суді першої інстанції, що доводить, що колегія суддів Апеляційного суду прийняла Рішення з масовими порушеннями, перекваліфікувавши справу у малозначну, закривши судове засідання від громадськості і заборонивши її оскаржити.

Поки рано робити прогнози, проте, рухаємось далі і очікуємо рішення Вищої ради правосуддя, в яку від імені Громадського руху ми спрямували скаргу на колегію суддів, яка прийняла рішення поза межею здорового глузду.

Далі буде.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: соціальні мережі