Шведи відкривають ІТ-академію у Тернополі

24.07.2019 13:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

IT-сектор – це сфера, де зарплати практично у 5 разів вищі за середні по Україні. Тому розвиток ІТ-комп'юніті сприяє будівництву міцного середнього класу та позитивно впливає на суспільство. Львів та Київ вже стали потужними хабами новітніх технологій, але коли настане черга Тернополя?

Розвивати ІТ-спільноту у менших містах, долучати їх до глобального світу інформаційних технологій без кордонів - такі цілі ставить перед собою шведсько-українська ІТ-школа Beetroot Academy. Академія працює вже в 14-ти містах і, міркуючи над тим, в якому і обласних центрів Західної України відкрити своє наступне представництво, вибір випав саме на Тернопіль.

Читайте також

На Тернопільщині капелан проводить особливі служби для людей з вадами слуху

У нашому місті школа розпочне діяльність вже у вересні. Відвідати урочите відкриття 31 липня може кожен – участь безкоштовна.

Beetroot Academy - це соціально-орієнтований бізнес, заснований у 2013. Бітрут Академію знають як відповідальний бренд, який пропонує стипендіальні програми для ветеранів АТО, вимушених переселенців, жінок. Про якість освіти говорять факти: за 5 років відкрили школи у 15-ти містах, розробили 14 авторських курсів, підготували понад 1500 випускників, 70% з яких працюють за обраною спеціальністю.

Цікава компанія ще й тим, що працює за так званими «бірюзовими» методами організацій – дружня, відкрита атмосфера та самоврядні принципи тут панують не на словах, а на ділі.

Подію відвідає засновник і керівник компаній Beetroot I Beetroot Academy Андреас Флодстрьом – мрійник і підприємець, який майже 10 років тому приїхав в Україну зі Швеції, аби залишитися тут всерйоз і надовго, його колега - керівник проектів Академії Девід Херденберг.

Автори курсів, викладачі та випускники розкажуть про історію школи, деталі програм, інноваційні методики навчання та можливості для самореалізації.

Після сесії запитань і відповідей дружнє спілкування за чаєм та cмаколиками стане приємним завершенням вечора.

Дата і місце проведення: 31 липня, готель Ресторан Авалон, Тернопіль, просп. С. Бандери, 2.

Початок: 18:00

Вхід вільний, але реєстрація за посиланням обов'язкова, місця обмежені.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews