У Млинівській ОТГ взялися за проекти

24.07.2019 19:40   Опубліковано : Віталій Тарасюк
Джерело: RvNews

На позачерговій сесії Млинівської селищної ради депутати ухвалили перелік проектів, які цього річ реалізовуватимуться за рахунок субвенції з державного бюджету. Кошти виділені місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

Загалом пропонувалося 15 проектів, які стосуються, зокрема, реконструкції вуличного освітлення у Добрятині, Довгошиях, Іванкінцях, Перевередові та Пітушкові; капремонту доріг (коригування) у Новоселівці, Новинах, Добрятині, а також виготовлення проектної документації на капремонт автодороги Бакорин-Уїздці-Терешів-Посників (на ділянці км 7+100 – км 11+80). Решта проектів стосувалася навчальних закладів громади, зокрема, капремонту котельні Берегівської ЗОШ та будівництва приміщення побутових теплогенераторів на території Малодорогостаївського ліцею, на які з бюджету селищної ради виділять відповідно 1044,0 тис.грн та 580,6778 тис.грн.

Окрім того, затверджено проекти, на які виділено кошти для ремонту внутрішніх санвузлів та внутрішніх електричних мереж освітлення у Довгошиївському НВК, а також для заміни вікон та зовнішніх дверей у Пугачівській одинадцятирічці.

П’ятнадцятий проект стосувався капітального ремонту покрівлі Млинівського ДНЗ ясла-садка №1 «Казка». Нагадаю, наприкінці березня цього року обласна рада виділила Млинівській ОТГ мільйон гривень з бюджету розвитку на співфінансування проектів, які реалізовуватимуться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, зокрема - на капремонт даху зазначеного дитсадка. Відтак селищна рада для реалізації цього проекту виділила ще 479,673 тис. грн. Тож, як кажуть, справа щодо «першого» садочка зрушила з місця,  бо стан покрівлі там направду невтішний і потребує якнайшвидшого вирішення.

 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews