На Теропільщині розмитнили майже 8000 автівок

25.07.2019 09:43   Автор : Новини Тернопілля
Джерело: Тернопільська липа

У митниці функціонує 74 зони митного контролю, у яких проведено 359 митних оглядів товарів, що складає 1,5 відс. від загальної кількості митних декларацій, - пише Тернопільська липа.

Впродовж шести місяців 2019 року опрацьовано і знято з контролю 7812 документів контролю за переміщенням товарів. Факти недоставки товарів в митниці призначення відсутні.

У місця доставки прибуло 7815 транспортних засобів для митного оформлення товарів (імпортних – 7 681; експортних – 134).

Читайте також

Власники авто з іноземними номерами отримали додатковий час для митного оформлення
«Євробляхерам» у Тернополі вводять нові санкції

Середній час оформлення однієї митної декларації склав 225 хвилин (експортної – 42 хвилини, імпортної – 326 хвилин).

Протягом І півріччя 2019 року відповідно до Закону України від 06 вересня 2012 року № 5203-VI «Про адміністративні послуги», Тернопільською митницею ДФС надавалися адміністративні послуги суб’єктам звернень. Загалом надано 43 адміністративні послуги: видача свідоцтва про допущення дорожнього транспортного засобу до перевезення товарів під митними печатками та пломбами – 12; продовження строку дії свідоцтва про допущення дорожнього транспортного засобу до перевезення товарів під митними печатками та пломбами – 31.

 

У зоні діяльності митниці функціонує 4 місця доставки товарів транспортними засобами. Відповідно до вимог статті 329 Митного кодексу України, наказу Міністерства фінансів України від 30 червня 2012 № 646 «Про місця доставки товарів транспортними засобами» на територіях місць доставки відповідними рішеннями створені постійні зони митного контролю.

З усіма власниками місць доставки митницею укладено Угоди про співробітництво щодо створення належних умов для здійснення митного контролю і митного оформлення товарів та транспортних засобів.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопільська липа