У Тернополі на свято танцю запрошують дітей та молодь із інвалідністю

25.07.2019 17:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Голос

Інклюзивний фестиваль танцю проведуть у Тернополі до Дня Незалежності на Театральному майдані. Під час заходу разом із батьками та здоровими ровесниками виступлять діти з різними формами інвалідності.

Організовують захід “Танцюю, як усі” місцева активістка Олена Коваль, громадська організація”Ділові Українські жінки в Тернопільській області ” та Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення.

Проект покликаний зруйнувати бар’єри між сім’ями, які виховують дітей з інвалідністю та суспільством.

— Запрошуємо взяти участь у дійстві всіх охочих дітей та молодих людей із інвалідністю, незалежно від діагнозів. Єдина вимога — це вік учасників. Вони повинні мати більше, ніж п’ять років, — зазначає Олена Коваль.

Зголошуватися можна до кінця липня, написавши приватне повідомлення на сторінці у Фейсбук Олені Коваль або у групі “Життя без меж”. Відтак приблизно три тижні всі учасники відвідуватимуть репетиції, аби 25 серпня вразити тернополян та гостей міста танцювальним дійством.

Мар’яна БОБРІВЕЦЬ


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос