Відома блогерка розповіла, які місця на Тернопільщині варто відвідати кожному

25.07.2019 22:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернопіль1

Для більшості українців відпочинок за межами України - дороге задоволення. Втім, для того, аби добре провести час не обов’язково їхати за межі рідної країни. Наші журналісти підготували місця для вікенду, де кожен знайде для себе щось особливе. Подорож Україною не закінчується на 24 обласних центрах та «заїжджених» туристичних місцях . Область кожного міста має чим здивувати. Тернопільщина не виняток.

Історично через територію Тернопільщини проходили кордони багатьох імперій, відбулось чимало подій, які істотно змінювали хід історії. Усе це залишило слід на культурній спадщині у вигляді замків, монастирів, палаців, пам’ятників, музеїв та інших архітектурних споруд.

Блогерка Марина Дашкевич вже об’їздила практично усю Тернопільську область та кожного разу, навіть в повторних маршрутах знаходить для себе щось нове. Жінка розповідає – Україною подорожувати дешево, вигідно та захоплююче, саме тому презентує топ- 5 місць Тернопільської області, де можна провести вікенд.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопіль1