У Тернополі стартував популярний музичний фестиваль

26.07.2019 09:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: gazeta.te.ua

У Тернополі всьоме стартував популярний музичний фестиваль «Файне місто». Цьогоріч він триватиме чотири дні та збере близько сотні гуртів та тисячі поціновувачів музики з України та з-за кордону.

Загалом на фестивалі діятиме сім сцен, де кожен зможе знайти для себе те, що йому до вподоби, адже тут представлені практично всі музичні напрямки.

На відвідувачів «Файного міста» чекають виступи таких популярних гуртів як Powerwolf , The Hardkiss, Kadebostany, Arch Enemy, Фіолет, Карна, The Sixsters та багато інших. Також на фестивалі презентуватимуть свої творіння письменники Анатолій Дністровий, Сергій Жадан, Юрій Іздрик, Ірена Карпа, Іван Байдак, Сергій «Колос» Мартинюк та Макс Кідрук.

На території фестивалю облаштовано наметове містечко. Також тут є пункти підзарядки телефонів, санвузли та камери зберігання цінних речей.

Дістатися на «Файне місто» яке, як і минулого року, проходить на іподромі в селі Довжанка можна автобусами, які курсують цілодобово від Залізничного вокзалу із зупинками в Центрі та на вулиці Львівській. Вартість проїзду становить 20 гривень.

Генральний спонсор - ТМ «Тернопільське».

 

Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: gazeta.te.ua