Квартирант виніс майна на 19 тисяч гривень

26.07.2019 21:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

До тернопільських правоохоронців звернувся житель Житомира. Чоловік повідомив, що з квартири, яку їм з сестрою в Тернополі залишили батьки, квартирант виніс майно.

Квартирант - житель Івано-Франківської області. Домовились, що чоловік користується однією кімнатою, іншу власники замкнули. Наприкінці липня квартирант повідомив, що буде з’їжджати, тому господар приїхав з Житомира, щоб забрати ключі.

Двері кімнати, куди кратиран не мав заходити, були відімкнені. Та франківчанин став переконувати, що про все домовився з господинею. Не мавши змоги одразу зателефонувати до жінки, господар попросив квартиранта зачекати до наступного дня. Однак, коли вранці квартирант зник.

Коли ж приїхала сестра, виявилось, що жодного дозволу на користування іншою кімнатою вона не давала, а з помешкання зникли картини, кришталевий посуд та інші побутові речі. Вартість викраденого – майже 19 тисяч гривень.

Поліцейські встановили особу крадія, його розшукують.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews