Як минув перший день міжнародного фестивалю «Файне місто» у Тернополі (Фото)

Смакуй «Тернопільське» на «Файному Місті»! Зроби своє літо особливим!

27.07.2019 19:43   Опубліковано : Галина Кіт
Джерело: TeNews

25 липня стартував вже традиційний фестиваль "Файне місто". Він 7 років поспіль об'єднує людей з усіх куточків України. Сюди приїжджають справжні фанати, які обожнюють атмосферу фестивалів.

“Файне Місто” – це міжнародний музичний фестиваль, який щорічно відбувається на іподромі поблизу Тернополя.  “Файне Місто” є одним з небагатьох українських фестивалів на якому поєднуються практично всі сучасні напрямки музики: рок, альтернатива, фолк, поп, денс. 

Уперше «Файне Місто» заявило про себе 2013-го. З того часу невеличкий open-air переріс у грандіозне дійство. «Файне Місто»-2019 вражає масштабами: понад 100 виконавців з різних країн виступатимуть на 6 сценах для 20 тисяч глядачів.

На території вільних людей кожен почуває себе як на іншій планеті, де немає жодних заборон, стереотипів та правил.

Отож, нульовий і перший день фестивалю минули драйвово. Тернополяни і гості міста зможуть ще розважатися на фестивалі два дні, 27 і 28 липня.

Фестиваль «Файне Місто» традиційно проходить під лозунгом «Файне Місто» – територія вільних людей».

Нагадаємо, допомагає створити незабутню фестивальну атмосферу генеральний спонсор «Файного Міста» - ТМ Тернопільське. Недарма кажуть, що Тернопіль направду є центром усього смачного, натурального та якісного! «Файне» - зрозуміле і близьке всім і кожному!

Кого можна почути і побачити на фестивалі на сценах:

MAIN STAGE: Arch Enemy (Швеція), Powerwolf (Німеччина), Kadebostany (Швейцарія), Eskimo Callboy (Німеччина), The HARDKISS, Rage у супроводі симфонічного оркестру (Німеччина), Бумбокс, O.Torvald, Нервы, Элизиум (Росія), FliT, Karna, Фіолет, Epolets, Detach, Dance Party. Dance! Dance!, Bez.Not, The Sixsters.

DARK STAGE: Eluveitie (Швейцарія), Avatar (Швеція), Emil Bulls (Німеччина), Heart Of A Coward (Британія), Imminence (Швеція), Wildways (Росія), Space Of Variations, 1914, Motanka, Velikhan, Rideau (Швеція), MegamasS, Street to the Ocean (Австрія), Bojevilla, O’Hamsters, Niamh (Італія), New Disorder (Італія).

LIGHT STAGE: Ic3peak (Росія), Latexfauna, Ірина Карпа та Qarpa, Yuko, Сергій Жадан та Лінія Маннергейма, Курган & Agregat, Хамерман Знищує Віруси, Sasha Boole, Pulatova (ex Flëur), Inplus.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Павло Жак


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews