На Здолбунівщині перша в районі місцева пожежна команда розпочала функціонування

28.07.2019 08:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини

26 липня у селі Мала Мощаниця Здолбунівського району відбулося урочисте відкриття першої місцевої пожежної команди.

Функціонування пожежної команди на території Маломощаницької сільської ради дозволить мінімалізувати час перебування вогнеборців у дорозі, що збереже життя та майно мешканців навколишніх сіл даної сільської ради.
Найближчий пожежно-рятувальний пост ДСНС від села знаходилася у смт Мізоч.

Однак, завдяки тісній співпраці Головного управління ДСНС України у Рівненській області та Здолбунівської райдержадміністрації, Здолбунівської районної ради, Маломощаницького сільської ради відтепер новостворена пожежна команда знаходитиметься у новому приміщенні, яке відремонтоване за кошти районного бюджету. На чергуванні перебуватиме 2 працівники особового складу, які зможуть оперативно виїхати за викликом. Також у користуванні пожежної команди знаходиться одна одиниця спецтехніки – пожежна машина, яка надана Головним управлінням ДСНС України у Рівненській області.

Під час урочистого відкриття в.о. голови Здолбунівської райдержадміністрації Леонід Власюк привітав громаду села з приємною подією, побажавши їй щоб як найменше надзвичайних ситуацій виникало на відповідній території, а дана команда слугувала для людей, попереджаючи виникнення таких ситуацій.

У свою чергу заступник начальника ГУ ДСНС у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Олександр Мохрик побачав сільським вогнеборцям гідно виконувати покладені на них громадою відповідальні обов'язки по охороні населеного пункту від пожеж та інших надзвичайних подій.

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини