Як Сергій Ковальчук з дружиною Юлею зробили в рідному Рокитному справжню революцію

30.07.2019 16:56   Опубліковано : Любомир Тлумак
Джерело: RvNews

У той час, як немало наших співвітчизників не перестають покладати великі надії на доброго «царя-батюшку», який як тільки прийде до влади, одразу ж вирішить усі їхні проблеми, це молоде подружжя із селища Рокитне, в якому, до речі, проживає всього майже 7 тисяч осіб, саме береться за серйозні справи і досягає успіхів.

Отож, будь ласка, знайомтеся: приватний підприємець Сергій Ковальчук разом з дружиною Юлею зробили в своєму рідному Рокитному справжню революцію. Цими днями на вулиці Івана Франка гостинно відчинив двері сучасний торговельний центр європейського зразка і культури обслуговування під промовистою назвою – «Версаль». До речі, в цьому відомому у світі своєю історією і культурою французькому місті проживає в 11 разів осіб більше, ніж у Рокитному.

Ну, а віднедавна справжній «Версаль», до того ж не один, появився і на Поліссі.

null
Фото з мережі Інтернет

Уже під час зовнішнього огляду приміщення вражає сучасною архітектурою, довершеністю геометричних форм і породжує бажання ознайомитися і з його внутрішнім змістом, який теж справляє якнайкращі враження: безліч бутиків, де ввічливі молоді продавчині пропонують покупцям сучасні одяг і взуття на будь-який смак для всіх вікових категорій як жіночої, так і чоловічої статі, косметику і парфумерію, товари для дітей, ласощі… До послуг бажаючих і затишна кав’ярня.

На другому поверсі торговельного центру «Версаль» можна придбати сучасні меблі як для офісу, так і дому за доступними цінами. Словом, торговельий центр, збудований за сучасними технологіями з новітніх матеріалів, який стає все більш популярним як серед рокитнівців, так і гостей селища.

Тим часом господар торговельного центру Сергій Ковальчук проводить екскурсію внутрішнім двориком закладу, зі смаком викладеному тротуарною плиткою, який теж приємно дивує своїм оформленням: екзотичною флорою, прекрасним фонтаном вишуканої форми у центрі, який дає свіжу прохолоду, комфорт відпочиваючим поруч на зручних лавочках.
Тут, до речі, облаштований перший і поки що єдиний у райцентрі дитячий майданчик, де завжди повно маленьких відвідувачів та їхніх батьків, бабусь і дідусів.

- До речі, тут під час урочистого відкриття торговельного центру на присутніх чекала і насичена культурно-мистецька програма: було безліч конкурсів, вікторин для дітей і дорослих, а також розіграш лотереї, головним бонусом якої став м’який і зручний диван. Цей виграш знайшов свого господаря, вся сім»я якого, до речі, залишилася дуже задоволена ним. Потім свято відкриття торговельного центру «Версаль» плавно й органічно переросло у народні гуляння: працювала вулична торгівля, смачно пахло свіжосмаженими шашликами і млинцями, не простоював апарат для виготовлення солодкої вати, присутні розкуповували прохолодні напої і морозиво, працювали захоплюючі атракціони для дітей.

Так що кожен учасник свята відкриття «Версаля» в Рокитному без перебільшення можна сказати, незалежно від віку і статі, знайшов собі тут заняття до душі. Гуляння тривали до пізнього вечора і закінчилися молодіжною дискотекою і святковим феєрверком.

Що ж, відкриття цього незвичного для райцентру закладу вже стало історією, а для рокитнівців і гостей селища залишився прекрасний сучасний торговельний центр «Версаль», який задовольняє їх споживчі і культурні потреби.

До речі, аналогічні торговельно-розважальні заклади сім’я Ковальчуків має також у Сарнах і Дубровиці.

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews