Чоловіку, який наїхав на електроопору та винен у смертельному ДТП у Рівному, обрали запобіжний захід

Судове засідання відбулося сьогодні, 30 липня, у Рівненському міському суді

30.07.2019 18:15   Опубліковано : Людмила Марчук
Джерело: RvNews

Нагадаємо, 27 липня, близько 20 години на вулиці Київська обласного центру водій автомобіля «Mercedes-Benz 308», 23-річний рівнянин, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини, де допустив наїзд на електроопору. Внаслідок ДТП один пасажир загинув, ще трьох госпіталізували до лікарні.

Водій, який був у стані алкогольного сп’яніння, одразу після зіткнення втік. Його розшукали патрульні поліцейські спільно із нацгвардією. 23-річного рівнянина одразу було затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі повідомили чоловіку про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Також слідчі підготували клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Втім, суд обрав запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту, мотивуючи своє рішення тим, що у чоловіка на утриманні двоє малолітніх дітей і лише він годувальником у сім’ї. Також підозрюваний свою вину визнав повністю та активно співпрацює зі слідством.

Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews