Стало відомо, кого прикарпатські правоохоронці затримали на хабарі 30 тисяч гривень

30.07.2019 18:32   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Курс

На хабарях викрили начальника Богородчанського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області Юрія Сурмачевського.

Читайте також

На хабарі за виготовлення закордонного паспорта затримали посадовця прикарпатської міграційної служби
За спробу дати хабар поліцейському прикарпатець заплатить 8500 гривень

Сьогодні СБУ повідомила про затримання керівника одного з райвідділів виконавчої служби Івано-Франківщини на хабарях, пише - Курс.

Посадовець налагодив механізм отримання хабарів від місцевих мешканців за сприяння у закритті виконавчих проваджень без стягнення штрафів. Також він обіцяв не подавати до суду на боржників про тимчасове обмеження у праві виїзду за кордон.

Як стало відомо КУРСу, затриманий – начальник Богородчанського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області Юрій Сурмачевський.

Посадовець вимагав 30 тисяч гривень у чергового боржника за закриття низки виконавчих проваджень. Першу частину хабаря – 10 тис. грн –  затриманий отримав 26 липня в Івано-Франківську. Решту – 20 000 – у робочому кабінеті, де і був затриманий.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс