Євробляхерам знову відтермінують штрафи

30.07.2019 18:43   Автор : Новини Тернопілля
Джерело: Свобода

Комплексно врегулювати процедуру розмитнення автомобілів з іноземною реєстрацією пропонують в Офісі Президента. Із цією метою строк на пільгове ввезення автомобілів планують подовжити ще на півроку, повідомляє видання «Закон і бізнес». Президентський проект «Про відтермінування застосування штрафних санкцій за порушення порядку ввезення транспортних засобів на митну територію України» (№10462) подано до парламенту.

Строк дії пільг щодо обігу та розмитнення євроблях установлено до 22.08.2019. Проте, як запевняють в ОП, питання, пов’язані з розмитненням автомобілів з іноземною реєстрацією, «потребують додаткового комплексного вирішення з урахуванням позицій усіх верств населення, експертного середовища» тощо.

Тому планується подовжити ще на 90 днів строк набуття чинності окремими положеннями, якими передбачена посилена відповідальність за порушення при переміщенні транспортних засобів у митних режимах тимчасового ввезення та транзиту. Якщо зміни набудуть чинності, пільговий режим буде продовжено до 20 листопада цього року.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Свобода